Hotels.com kokemuksia

hotels.com kokemuksiaHotels.com on yksi kattavimmista hotellivertailuista internetissä. Hotels.comin kautta voit tehdä vertailla yli 154 000 hotellia yli 60 maassa. Kun olet löytänyt mieleisesi voit tehdä suoraan varauksen, aina kilpailukykyiseen hintaan.

Hotels.com tarjoaa majoitusvaihtoehtoja luksusmajoituksista aina edullisempiin majoituksiin. Voit varata hotellimajoituksen koko perheelle, liikematkoille tai vain itsellesi. Myös äkkilähdöt onnistuvat muitta mutkitta.

Hotels.comin hotellihakuun määritetään matkakohde, matkustusajankohta sekä matkustajien lukumäärä. Palvelu suorittaa pikaisen haun ja näyttää kaikki kriteereillesi sopivat vaihtoehdot. Voit lajitella hakutuloksia hinnan, tähtiluokituksen, palveluiden ja erikoisdiilien mukaan nousevassa tai laskevassa järjestyksessä. Kaikista majoituksista on kattava ja ykstyiskohtainen kuvaus ja laadukkaat valokuvat huoneesta ja koko hotellista.Voit myöskäydä lukaisemassa muiden asiakkaiden arvosteluja tai jättää omasi. Karttapalvelun avulla löydät hotellin sijainnin helposti.

Welcome Rewards -ohjelma on ilmainen kaikille ja siihen voi liittyä kerätäkseen ilmaisia yöpymisiä. Jokaisesta 10 yöpymisestä ansaitset yhden ilmaisen yön, jonka voi hyödyntää esimerkiksi seuraavalla kerralla.

Hotels.com antaa asiakkailleen hintavastaavuustakuun, joka tarkoittaa, että saat eroituksen verran rahaa takaisin, jos löydät varauksen samaan hotelliin edullisemmalla hinnalla jostain toisesta palvelusta.

Hotels.comin suosittuja tarjouksia ovat 48h ja 72h pikatarjoukset, joissa hotellit ovat yleensä -40%. Tarjolla myös alennuskoodeja, jotka oikeuttavat tiettyyn prosentuaaliseen alennukseen. Kaikki Hotels.com alennuskoodi -kupongit löydät kätevästi etukuponkeja tarjoavilta nettisivuilta.

Similar Posts
Zalando kokemuksia
Zalando -verkkokaupassa pääset shoppailemaan vaatteita, kenkiä ja laukkuja kätevästi kotisohvalta. Zalando tarjoaa laadukkaan ja laajan valikoiman vaatteita miehille, naisille ja...
Brandos kokemuksia
Brandos.fi myy kenkiä netissä. Valikoima on ehdottomasti yksi Suomen monipuolisimmista, sillä tarjolla on yli 550 tuotemerkkiä ja lähes 18 000...
Elämyslahjat kokemuksia
Kaipaatko elämääsi elämyksiä? Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan ikimuistoisia elämyksiä voit löytää myös Suomesta. Elämyslahjat.fi tarjoaa upeita...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website