CDON kokemuksia

CDON kokemuksiaCDON.COM on kuuluu CDON Group verkkokauppakonserniin, joka myy laajan valikoiman tunnettuja ja arvostettuja elektroniikkatuotteita.

Tuotevaikoimaan kuuluu musiikki, elokuvat, pelit, kirjat, kodinelektroniikka ja viihde-elektroniikka. Mynnissä myös vaatteita, kenkiä ja tuotteita urheiluun ja vapaa-aikaan, kuten treenivaatteet ja -välineet, retkeilytarvikkeet ja kalastusvälineet.

CDON verkkokaupan musiikkivalikoimaan kuuluu perinteisten albumeiden lisäksi myös yli miljoona ladattavaa tiedostoa. Pääset koekuuntelemaan tiedostoja ennen kuin ostat tuotteet. Vuokralla on myös nettielokuvia.

CDONin tunnettuja tuotemerkkejä ovat CDON.COM, Bookplus.fi, Lekmer.fi, Nelly.com, Heppo.fi, Room21.com, Gymgrossisten.com, Fitnesstukku.fi, Bodystore.com, Tretti.fi, Members.com

Kun haluat shoppailla verkkokaupassa, sinun tulee ensin rekisteröityä CDON asiakkaaksi ja kirjautua tilillesi. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja toimitusaika vaihtelee 1-6 arkipäivään tilauksesta. Verkkokaupassa voit maksaa pankki- tai luottokortilla, laskulla tai osamaksulla (Klarna Tili).

CDON tarjoaa joka kuukausi kymmeniä vaihtuvia alennuskoodeja eri tuoteryhmiin, joten kannattaa tsekata uusimmat alekoodit heidän sivuiltaan tai alennuskoodeja tarjoavilta sivustoilta.

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website