Bubbleroom kokemuksia

Bubbleroom kokemuksiaBubbleroom on osa Halens-konsernia ja yksi Pohjoismaiden suurimmista verkkokaupoista. Bubbleroomissa voit shoppailla pienellä budjetilla tai sitten panostaa luksusmerkkeihin, varmaa on, että löydät aina tyyliisi sopivia vaatteita.

Bubbleroomin verkkosivuil vaattta löytyy uusia vaatteita päivittäin, sillä mallisto vaihtuu nopeasti. Valikoimissa vaatteet, kengät, laukut, asusteet, alusvaatteet, yöasut ja rantavaatteet.

Kun liityt Bubbleroomin jäseneksi olet osa isompaa yhteisöä, voit kirjoittaa omaa blogia tai pistää oman puodin pystyyn ja myydä vaatteitas. Tietenkin upeat tarjoukset ovat aina tiedossasi ensimmöisten joukossa. Premium-jäsenenä saat aina 5 % alennuken ostoistasi. Sinulle toimitus ja palautus on ilmaista.

Bubbleroomila suosittuja merkkejä ovat muun muassa Axcent, Diesel, G-Star, Pieces, Sisters Point, VILA, Jack & Jones, Billabong, Converse, Quicksilver, Dry Lake, Desigual, Tiger of Sweden ja Armani.

Muille kuin Premium-jäsenille toimitusmaksu on 4 euroa. Tuotteet toimitetaan nopeasti 1-3 arkipäivän sisällä ja niillä  on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Similar Posts
Zalando kokemuksia
Zalando -verkkokaupassa pääset shoppailemaan vaatteita, kenkiä ja laukkuja kätevästi kotisohvalta. Zalando tarjoaa laadukkaan ja laajan valikoiman vaatteita miehille, naisille ja...
Brandos kokemuksia
Brandos.fi myy kenkiä netissä. Valikoima on ehdottomasti yksi Suomen monipuolisimmista, sillä tarjolla on yli 550 tuotemerkkiä ja lähes 18 000...
Elämyslahjat kokemuksia
Kaipaatko elämääsi elämyksiä? Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan ikimuistoisia elämyksiä voit löytää myös Suomesta. Elämyslahjat.fi tarjoaa upeita...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website